Volg me op:
Nieuws

2020

Inmiddels is het alweer 2020. Het afgelopen jaar 2019 was voor mij een bewogen jaar zowel privé als met Michèle’s Keuken.

Privé heeft er helaas een zware scheiding voor mij plaats gevonden. De structuur van mijn leven heeft ontzettend op z’n kop gestaan, hierdoor heeft Michèle’s Keuken ook behoorlijk onder geleden want opeens moet je je energie in iets vreselijk negatiefs steken terwijl ik eigenlijk net op weg was om te groeien met mijn bedrijf.

Gelukkig heb ik wel prachtige opdrachten gehad en gekregen waar ik elke keer weer positieve invloeden van kreeg en waar ik heel veel plezier aan beleefde.

Ik heb bijvoorbeeld mijn eigen kookboek uitgebracht (en dat wel op de dag van aankomstdag wat voor mij zeer speciaal was en nog steeds is) met Bianca Holvast. Wat was ik trots op mij prestatie van alle foto’s die ik heb geschoten. Vele complimenten daarover mogen ontvangen en mensen die positieve recensies schreven wat mij ontzettend goed heeft gedaan! Signeersessies mogen doen waar ik door groeide om met mensen te kunnen praten over voedsel, veel leermomenten daardoor gehad.

Ik heb een aantal cateringsklussen mogen doen in Alkmaar bij algemene festivals de mooiste vond ik toch wel festival KUUB. Ook dit jaar vind deze weer plaats in Alkmaar en ik hoop van harte dat ik weer voor de vrijwilligers de lunch en diner mag verzorgen. Mochten jullie dit festival willen zien dan vind deze plaats op 13 juni 2020 in Alkmaar!

Ook mocht ik vele cateringsklussen verzorgen voor mensen die bijvoorbeeld een verjaardag hadden, een algemeen feestje, Kerstmaaltijd of zomaar. Ik wil bij deze iedereen bedanken die vertrouwen hadden in mijn kookkunsten en die genoten hadden van mijn cateringskwaliteiten. Zonder jullie als mijn klanten bestond ik niet!

Het laatste evenement van 2019 wat ik georganiseerd heb namens Michèle’s Keuken waar ik ontzettend TROTS op ben is mijn bijdragen aan een Kerstdiner die ik samen georganiseerd heb met: Wijkcentrum Overdie en Buurthuis Overdie Ontmoet, voor mensen met weinig tot geen budget. We konden een capaciteit aan voor 40 mensen uiteindelijk werden het er 45 waarvan 10 vrijwilligers mijn steun en toeverlaat waren tijden het koken maar ook voor het versieren en aankleden van het buurthuis. Stuk voor stuk kanjers waar ik reuze trots op ben die mijn droom hebben gerealiseerd! Ik hoop dat volgend jaar weer dit kunnen opzetten.

Tot slot: ondanks mijn bewogen jaar heb ik besloten om in 2020 door te gaan en te knallen om van mijn cateringsbedrijf een succes te maken natuurlijk samen met jullie,…..in 2020 gaat er van alles gebeuren o.a. ga ik kookworkshops geven vanaf februari in het Buurthuis Overdie Ontmoet. Binnenkort komt er een agenda van maar je alvast opgeven kan natuurlijk al via het contactformulier want het zijn exclusieve kookcursussen en VOL=VOL!

Voor iedereen een geweldig 2020 gewenst en wie weet zie ik je,…..

Liefs Michèle

Deel dit bericht
Vorige Volgende

1 Reactie

  • Reageer Teun Oskam

    Fantastische foto’s. Alles ziet er heerlijk uit en geeft een indruk van je capaciteiten. Voor 2020 heel veel succes met je cateringbedrijf.

    7 januari 2020 at 11:36
  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.