Volg me op:
Catering

25 december 2019 Kerstdiner

1ste Kerstdag een groot Kerstdiner heb ik in mijn hoofd voor mensen die eenzaam zijn of geen tot bijna geen geld hebben om naar een restaurant te kunnen gaan. Vorig jaar wilde ik het al doen maar door omstandigheden lukte het mij toen niet. Dit jaar had ik een visie en ik zou me aan mijn visie houden.

Ik werk al een tijdje als vrijwilligster bij het buurthuis Overdie Ontmoet in Alkmaar als keukencoördinator. Het reilen en zeilen van de keuken houd ik in de gaten tijdens de Wereldkeuken een initiatief van het wijkcentrum Overdie in Alkmaar.

Samen met de Wereldkeuken, wijkcentrum Overdie en buurthuis Overdie Ontmoet zijn we de uitdaging aangegaan. Met vallen en opstaan met een visie die ik voor ogen had hebben we een pracht diner neergezet. Samen met 11 vrijwilligers en Frances van het wijkcentrum en Diederik van het buurthuis hebben we voor 45 mensen een 4 gangen diner neergezet.

Ik ben trots niet alleen op mijzelf maar ook op alle vrijwilligers voor hun inzet hun energie en hun doorzettingsvermogen…..

Aan de gasten wil ik alleen nog maar zeggen: bedankt dat jullie vertrouwen hadden in ons en dat jullie het een heerlijk diner vonden van wat ik terug gekoppeld kreeg ik hoop jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen samen met ons team!

Liefs Michèle

Voor iedereen die dit leest: een goed 2020 allemaal

Deel dit bericht
Vorige Volgende

1 Reactie

  • Reageer Teun Oskam

    Klasse!!! Uitstekend initiatief.

    1 januari 2020 at 17:22
  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.