Volg me op:
Bijgerechten, Hoofdgerechten, Vegetarisch

Aubergine curry

 

Voor 4 personen

Benodigdheden:

  • 1 aubergine
  • 1 grote ui in ringen gesneden
  • 4 tenen knoflook fijngesneden
  • 2 eetlepels zonnebloemolie
  • 4 eetlepels pasta curry tandoori (Patak)
  • 1 bos koriander grof gesneden
  • yoghurt
  • bakblik

Verwarm de oven voor op 220 graden of de hete luchtoven op 200 graden

Snijd de aubergine in plakken en de uien in ringen. Snijd de knoflook fijn en leg ze in het bakblik. Schenk er ongeveer twee eetlepels zonnebloemolie over. Doe er 4 eetlepels pasta curry tandoori erop en masseer met je handen alle groente in zodat de currypasta goed verdeeld is.

Zet het in de oven of heteluchtoven voor een half uur en draai dan het groentemengsel om voor nog een half uur. Let op dat het niet zwart wordt maar het mag wel wat aangekoekt zijn.

Als de curry klaar is meng dan de koriander er doorheen en maak het af met een paar eetlepels zure yoghurt erop!

 

Eet smakelijk!

Serveertip: heerlijk met rijst, dahl en chappati’s of met een groene neutrale salade en rijst!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer