Volg me op:
Nieuws

Brocante Blog Magazine

Geheel onverwachts kreeg ik de vraag van Colinda Borst-Van Loon van Brocante Blog Magazine of ik een recept zou willen delen van Michèle’s Keuken voor hun blad. Het ging om een klein gerechtje voor het Kerstnummer.

Natuurlijk wilde ik dat want tenslotte zijn zij degenen die mij geholpen hebben om mijn foodblog bekend te maken bij een groter publiek.

Colinda keek al een tijdje mee op mijn privépagina op Facebook waar ik bijna elke dag wel een foto postte van wat ik gekookt had. Zij vroeg aan mij of ik al mijn gerechten zelf maakte, zelf fotografeerde en ook zelf bedacht. Ik vertelde haar dat ik bijna alles zelf bedacht en alles zelf maakte en fotografeerde, want koken is mijn passie. Haar volgende vraag was toen waarom ik niet zelf een blog of website had? Had ik eigenlijk nog nooit over nagedacht…..maar het begon toen wel meteen te kriebelen bij me, want ook anderen begonnen positieve reacties te geven op mijn posts. Toen heb ik maar de stoute schoenen aangetrokken. Samen met mijn man Ben van Balen hebben we een blog aangemaakt, hoe spannend was dat!

Nadat mijn blog klaar was kwam Colinda met de volgende vraag: zou je met ons een fotoshoot willen doen met recepten erbij voor onze Brocante Blog Magazine. Wow, daar hoefde ik helemaal niet over na te denken. Hoewel ik wel ontzettend zenuwachtig was is het een prachtige fotoshoot geworden en voelde ik mij enorm trots op het feit dat ik dat in korte tijd gerealiseerd had.

Nu een jaar verder, met een fotoshoot in Brocante Blog Magazine, een vernieuwde blog (professioneler) word ik opnieuw gevraagd voor het Kerstnummer van 2017. Hoe vereerd voel ik me maar ook ontzettend trots omdat het bij Colinda en Jeroen allemaal begonnen is en dat zij nog een keer aan mij denken!

Bedankt Colinda en Jeroen!

P.S. Wil je weten wat ik heb gemaakt voor Brocante Blog Magazine, koop dan het decembernummer 2017 en kijk bij favorieten!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.