Volg me op:
Catering

Catering voor de Fakkeltocht voor Iedereen 2018

Via Art.1 bureau Discriminatiezaken NHN kreeg ik het verzoek of ik de catering wilde verzorgen voor de Fakkeltocht voor Iedereen 2018. Aangezien ik vorig ook de catering had verzorgt wilde ik dit jaar mij ook weer voor de 100% inzetten voor dit geweldig evenement.

Dit keer zou ik na afloop van de fakkeltocht verschillende soorten salades, soep, brood en nog meer lekkers uitdelen aan alle deelnemers. Het verzoek was om alles in ieder geval vegetarisch en een aantal gerechten ook veganistisch te maken.

Toen ik dit jaar weer gevraagd werd, zei ik natuurlijk meteen “JA”. Mijn motivatie om gelijk JA te zeggen kwam omdat ik bijna 45 jaar geleden ben geadopteerd uit India. Helaas ben ik vaak gediscrimineerd in mijn jeugd maar ook nu ondervind ik het nog steeds en vind het soms ook best lastig als het gebeurd. Het gebeurt naar mijn inziens nog veel te vaak en wordt helaas door de maatschappij al snel weggeschoven.
Ik vind het ontzettend erg dat we elkaar in onze samenleving niet kunnen respecteren zoals we zijn. En ik vraag me vaak af hoe mijn (Nederlandse) man en ik onze kinderen (alle twee ook geadopteerd) moeten klaarstomen voor onze harde maatschappij.

Mijn wens is dat ik echt hoop dat mijn kinderen een mooie toekomst zonder discriminatie tegemoet gaan!!!

Graag wil ik Art1 Bureau Discriminatie NHN bedanken voor de cateringsklus en het geweldig evenement,
de bibliotheek voor hun ruimte, mijn man voor het sjouwen en rijden en vooral mijn jongste dochter van
16 jaar die mij de hele avond geholpen heeft met het uitdelen van het eten.

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.