Volg me op:

Catering/freelance (privé) kok/agenda

CATERING/FREELANCE (PRIVÉ) KOK/AGENDA

Zoekt u voor een kleinschalig feestje catering dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik maak de heerlijkste fingerfoodhapjes, snacks, kleine salades, soepjes en nog veel meer in overleg op maat gemaakt op UW budget ( let op: ik maak GEEN warme buffetten). Samen overleggen we, in een voorgesprek waar ik naar u toe kom persoonlijk, wat u zou willen bijvoorbeeld vegetarisch, vlees of vis. Houdt u uw feest in een speciaal thema zoals bijvoorbeeld een High Tea (brocante), of in de jaren 20 stijl, Amerikaanse snacks, oer Hollandse hapjes e.t.c. Bijna alles is mogelijk bij mij. Ik kijk graag naar al uw wensen en het gehele plaatje van uw feest. Ik kan ook rekening houden met diëten en allergieën.

Wilt u mij inhuren in uw restaurant als freelance kok, op een feest als cateraar of als privé kok, dan is dit mogelijk.
Neem vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier of:

Michèle van Balen
06-53396477
micheleskeuken@gmail.com

AGENDA

Dinsdag 3 maart 2020 geef ik in het Buurthuis Overdie Ontmoet (Arcadialaan 250, 1813 NK Alkmaar) een Italiaans buffet kookworkshop.

Ik geef deze kookworkshop aan exclusieve groepen van maar minimaal 4 personen tot maximaal 6 personen. Waarom deze kleine vorm van kookworkshop? Ik wil iedereen de aandacht en uitleg geven die jullie verdienen!

Tijdens de workshop leer ik jullie over diverse specerijen, kruiden, vertel ik jullie waar en van welke streek de gerechten vandaan komen, natuurlijk vertel ik ook wat over het land zelf. In feite neem ik jullie mee op een culinaire reis! Uiteindelijk zullen jullie aan het einde van deze kookworkshop een heuse Italiaans buffet op tafel thuis kunnen neerzetten!

Kosten:

Voor deze kookworkshop betaalt u €65,– inclusief 9% b.t.w.

LET OP:

U krijgt via Michèle’s Keuken een factuur, u kunt pas deelnemen als u de betaling heeft voldaan aan Michèle’s Keuken dan is uw inschrijving definitief!

Waar betaalt u voor:

*alle ingrediënten
*aanvang een drankje
*het gezamenlijk eten van de maaltijd in een intieme sfeer
*1 kopje koffie of thee na afloop
*uitleg over de desbetreffende keuken
*recepten voor thuis
*certificaat van deelname
*en een doos gezelligheid

Inschrijven kan via micheleskeuken@gmail.com
o.v.v. Italiaans buffet kookworkshop.
Graag duidelijk uw naam, adresgegevens en telefoonnummer vermelden en met hoeveel personen u wilt komen voor de cursus.

Op de factuur die naar u verstuurt wordt staat het rekeningnummer en het bedrag wat u verschuldigd bent.

Met vriendelijke groet

Michèle van Balen
(voor meer informatie kunt u mij bereiken op 06-53396477)

Deel dit bericht