Volg me op:

Catering/freelance (privé) kok

CATERING/FREELANCE (PRIVÉ) KOK

Zoekt u voor een kleinschalig feestje catering dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik maak de heerlijkste fingerfoodhapjes, snacks, kleine salades, soepjes en nog veel meer in overleg op maat gemaakt op UW budget ( let op: ik maak GEEN warme buffetten). Samen overleggen we, in een voorgesprek waar ik naar u toe kom persoonlijk, wat u zou willen bijvoorbeeld vegetarisch, vlees of vis. Houdt u uw feest in een speciaal thema zoals bijvoorbeeld een High Tea (brocante), of in de jaren 20 stijl, Amerikaanse snacks, oer Hollandse hapjes e.t.c. Bijna alles is mogelijk bij mij. Ik kijk graag naar al uw wensen en het gehele plaatje van uw feest. Ik kan ook rekening houden met diëten en allergieën.

Wilt u mij inhuren in uw restaurant als freelance kok, op een feest als cateraar of als privé kok, dan is dit mogelijk.
Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

Michèle van Balen
06-53396477
micheleskeuken@gmail.com

 

 


Deel dit bericht