Volg me op:
Catering

Catering voor Smaakvol Noordholland

Zaterdag 1 februari 2020 mocht ik de catering verzorgen voor de opening van de Smaakmeesters, een expositie van SmaakvolNoordholland Een hartstikke leuke expositie en daaromheen komt er nog een streekmarkt een veiling etc. in een gebouw wat aan het Noordhollands Kanaal ligt wat ook heel toepasselijk de Waterkant heet.

Ik heb genoten van de de portretten van de Smaakmeesters, de uitleg, het verhaal van deze chef-koks wat door Gideon van SmaakvolNoordholland vertelt wordt. Stuk voor stuk vechters om het meest mooie op het bord te krijgen, hun visie en hun passie zie je zeker terug in de portretten.

Om de portretten van te voren te mogen zien en dan te beseffen dat er een hele uitdaging bij mij ligt om fingerfoodhapjes te verzorgen tijdens de opening. Zal ik aan hun verwachtingen voldoen, ben ik goed genoeg met mijn fingerfoodhapjes. Zenuwen zenuwen ten top op de dag zelf.

Naarmate de middag vorderde en naarmate ik de mensen zag binnendruppelen en zag proeven van mijn fingerfoodhapjes en hun ogen zag glunderen wist ik dat ik mijn kookkunsten gelukkig in de smaak vielen. De complimenten vlogen over de bar dus ik was aan het einde van de opening hartstikke trots op mezelf. Juist omdat er ook een aantal chef-koks toch even stiekem vroegen naar een aantal recepten. Tja dat blijft nog even mijn geheim,….

Meer informatie over dit evenement kijk eens op SmaakvolNoordholland op hun agenda

Gideon en Franka ontzettend bedankt voor deze prachtige kans die ik van jullie heb gekregen!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.