Benodigdheden:
- chocolade koekjesmix (Dille & Kamille)
- chocolade nougat reep fijngehakt (optie Dille & Kamille)
- 180 gram roomboter
- steekvormpjes (Dille & Kamille)
- deegroller (Dille & Kamille)
- bakplaat
- bakpapier
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 170 graden of de hete luchtoven op 150 graden.
Kneed de mix samen met de boter en de stukjes chocolade nougatreep tot een bal.
Voeg eventueel enkele druppels water toe als het deeg te kruimelig is.
Maak een bal van het deeg en laat deze 20 minuten opstijven in de koelkast.
Bestrooi het aanrecht of een gladde oppervlakte met wat bloem.
Rol de bal op een gladde oppervlak uit met een deegroller en steek met steekvormpjes de koekjes uit.
Leg de koekjes op het bakpapier bekleedde bakplaat.
Bak in de voorverwarmde oven in ongeveer 20 minuten gaar.
Geen reacties