Volg me op:
Mijn favorieten, Visgerechten, Voorgerechten

Garnalencocktail à la Michèle

 

2 personen

Benodigdheden:

  • 1 bakje Hollandse garnalen
  • 1 rode grapefruit
  • 1/4 Granny Smith
  • 4 eetlepels Sherry (zoete)
  • 6 eetlepels Griekse yoghurt
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels ketchup
  • 2 theetlepels Zaanse mosterd
  • verse zwarte peper

Doe in een kom de Griekse yoghurt, mayonaise, ketchup, Zaanse mosterd en Sherry, roer alles goed door elkaar en voeg naar smaak zwarte peper toe. Proef of het naar je smaak is.

Snijd de grapefruit door de midden en haal het vruchtvlees er voorzichtig uit.

Snijd de appel in hele kleine, dunne reepjes deze is voor de garnering.

Verdeel in mooie glazen de grapefruit en de garnalen (laat nog wel wat over de garnering). Doe daar boven op de saus en maak het af met de dunne, reepjes appel en wat garnalen en nog stukjes grapefruit.

Eet smakelijk!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer