Volg me op:

Catering/freelance (privé) kok/agenda

CATERING/FREELANCE (PRIVÉ) KOK/AGENDA

Zoekt u voor een kleinschalig feestje catering dan bent u bij mij aan het goede adres. Ik maak de heerlijkste fingerfoodhapjes, snacks, kleine salades, soepjes en nog veel meer in overleg op maat gemaakt op UW budget ( let op: ik maak GEEN warme buffetten). Samen overleggen we, in een voorgesprek waar ik naar u toe kom persoonlijk, wat u zou willen bijvoorbeeld vegetarisch, vlees of vis. Houdt u uw feest in een speciaal thema zoals bijvoorbeeld een High Tea (brocante), of in de jaren 20 stijl, Amerikaanse snacks, oer Hollandse hapjes e.t.c. Bijna alles is mogelijk bij mij. Ik kijk graag naar al uw wensen en het gehele plaatje van uw feest. Ik kan ook rekening houden met diëten en allergieën.

Wilt u mij inhuren in uw restaurant als freelance kok, op een feest als cateraar of als privé kok, dan is dit mogelijk.
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Michèle van Balen
06-53396477
micheleskeuken@gmail.com

AGENDA

Indonesische kookworkshops is op dinsdag 4-11-18-25 februari 2020          (4x achteréén) buurthuis Overdie Ontmoet Arcadialaan 250 Alkmaar              aanmelden: kan via het contactformulier onder vermelding van Indonesische kookworkshop met naam, adresgegevens en telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.

Italiaanse kookworkshops is op woensdag 5-12-19-26 februari 2020            (4x achteréén) buurthuis Overdie Ontmoet Arcadialaan 250 Alkmaar              aanmelden: kan via het contactformulier onder vermelding van Italiaanse kookworkshop met naam, adresgegevens en telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen.


Deel dit bericht