Volg me op:
Nieuws

Keuken met Karakter kookt voor Smaakvol Noorholland

Zoals in een aantal vorige post heb ik verteld over het project van Smaakvol Noordholland waar zij mee bezig zijn. Een aantal meesterkoks werden door Smaakvol Noordholland geportretteerd en de portretten werden geveild voor het goede doel. Tevens werd elke zaterdag in de maand februari gebruikt om een diner te organiseren en konden een aantal chef-koks hun menu aanbieden.

Ook Keuken met Karakter uit Heiloo heeft hier aan mee gedaan!

Wat een beleving, ik heb zo heerlijk gegeten en ontzettend genoten van de smaken die mij werden voorgeschoteld. Van het begin tot het einde klopte het menu. Het leuke vond ik toch wel het grand dessert, een mengkom met verschillende heerlijkheden, hoewel het voorgerecht toch ook wel zeer bijzonder was maar het hoofdgerecht was zo vol van smaak dat ik eigenlijk niet goed kan kiezen welk ik nou het lekkerst vond. Ik zou zeggen ga het zelf proberen bij Keuken met Karakter!

Graag wil ik hierbij dan ook de crew van Keuken met Karakter bedanken wat een topavond hebben zij neergezet.

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.