Volg me op:
Buffetten, Hoofdgerechten, Kipgerechten, Lunch, Voorgerechten

Kip met groene Pesto

Voor 4 personen

Benodigdheden:

  • 500 gram volkoren Penne
  • 1 pakje kipfilet (dubbele)
  • 4 eetlepels eigengemaakte groene Groene Pesto
  • vers gemalen zwarte peper
  • Italiaanse harde kaas
  • olijfolie

Zet een pan met ruim water op en kook het water. Doe het pak Penne erbij en laat het 11 minuten koken tot dat de Penne beetgaar is.

Bak ondertussen de kip in wat olijfolie lekker bruin en zet het weg tot dat de Penne gaar is.

Als de Penne beetgaar is giet het water af en doe de Pesto en kip erbij.

Rasp er royaal Italiaanse kaas over en doe er flink wat zwarte peper over.

 

Serveertip: heerlijk met een glas koude rosé en een frisse groene salade

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer