Volg me op:
Kookboeken

Kookboek Donna Hay ‘de basics’

Toen ik vorig jaar samen met mijn dochter naar de signeersessie van Donna Hay ging vanwege haar nieuw kookboek Modern Baking bij boekhandel H. de Vries heb ik toch gekozen voor een geheel ander kookboek van haar. Gelukkig was de mogelijkheid om diverse kookboeken te kopen die zij alsnog wilde signeren.

Mijn keuze viel na veel twijfelen, nadenken, boek pakken, boek terug leggen zelfs nog een keer ruilen toch op haar Basics kookboek.

Waarom heb ik voor haar Basics kookboek gekozen? Nou eigenlijk heel simpel: er staan recepten in om de basiskennis van vrij veel klassieke recepten te verkrijgen. Toegepast in zowel koken als bakken. Ik zelf heb geen koksopleiding genoten, maar ik heb alles mijzelf aangeleerd door veel naar TV kookprogramma’s te kijken, te lezen in kookboeken, door te vragen in restaurants aan koks en gewoonweg door het te doen en uit te proberen. Toch vind ik het van belang om de basiskennis eigen te maken vandaar dat ik voor dit kookboek gekozen heb.

Ik vind het echt een aanrader voor iedereen, vooral omdat het makkelijk uitgelegd staat stap voor stap duidelijk.


Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.