Volg me op:
Nieuws

Kookworkshop 4 februari 2020 Indonesisch buffet

De eerste kookworkshop van 2020 is een feit! Ik heb genoten van de kookworkshop. Het was alweer enig tijd geleden dat ik het gedaan had dus moest er wel even inkomen. Niet alles verliep daardoor vlekkeloos maar het was in ieder geval te doen en het begin was er en nu weet ik door de feedback wat ik moet doen.

In het buurthuis Overdie Ontmoet staat een keuken ter beschikking voor mijn kookworkshops. Ik geef les in groepjes van minimaal 3 personen tot 6 personen. Waarom zulke kleine groepjes? Heel simpel ik vind het fijn om iedereen persoonlijke aandacht en uitgebreid antwoord te kunnen geven. Het zijn geen gewone workshops daardoor, want ik leg uit over de gerechten, waar ze vandaan komen, welke specerijen er in zitten welke kruiden en over de land van herkomst van de gerechten.

Het is heerlijk om mijn kennis te kunnen overdragen, te kunnen discussiëren over eten en het meest fijne vind ik toch wel om gezamenlijk te de bereiden kleine rijsttafel met z’n allen te nuttigen! De ohhhh’s de ahhhhh’s hoor je over en weer en de trots van de cursisten vervuld mij ook weer van trots.

Dames (dit keer dan) jullie hebben een geweldige kleine rijsttafel neergezet ik ben ontzettend trots op jullie Henny, Wendy en Manja!

Wat krijg je allemaal voor de kookworkshop die ik geef:

*alle ingrediënten
*een drankje naar keuze (alcohol vrij)
*het gezamenlijk eten van de maaltijd in een intieme sfeer
*1 kopje koffie of thee voor en na afloop
*uitleg over de desbetreffende keuken
*recepten voor thuis
*certificaat van deelname
*en een doos gezelligheid

Opgeven kan via micheleskeuken@gmail.com of via 06-53396477

Adresgegevens van het buurthuis Overdie Ontmoet: Arcadialaan 250, 1813 NK, Alkmaar, Nederland

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.