Volg me op:
Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch

Maaltijdsalade met warme geitenkaas

 

Voor 1 persoon

Benodigheden:

  • 1 Little Gem
  • 1 geitenkaasje (zachte variant)
  • walnoten
  • half kopje couscous (biologische)
  • handvol rozijnen
  • honing
  • zwarte peper (vers gemalen)
  • gebakken kappertjes
  • olijfolie

Was de Little Gem en laat deze uitlekken in een vergiet.

Maak de couscous zoals op het pak aangegeven staat maar doe de rozijnen er al bij.

Bak de kappertjes in een beetje olie (let op spat wel).

Als de couscous klaar is kan de Little Gem erbij roer alles even goed door elkaar, vervolgens kunnen de gebakken kappertjes erbij en doe er flink wat zwarte gemalen peper er doorheen.

Bak de geitenkaas voorzichtig in een klein beetje olijfolie, zorg ervoor dat deze intact blijft en leg het op de couscoussalade en doe er flink wat honing erover en walnoten.

Eet smakelijk!

 

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer