Volg me op:
Serviesgoed en tafeldekken

Marcha Roxs haar bordjes

 

In 2016 liep ik samen op een brocante fair in Amstelveen toen ik ineens een brocanteur van mijn eigen fair die ik had georganiseerd herkende. Mijn oog viel namelijk op haar style van haar stand, herkenbaar voor mij. Marcha Roxs van het Het Dorpshuisje stond vrolijk te kijken en herkende mij ook. Na een praatje viel mijn oog gelijk op 4 blauwe bordjes, die moest ik gewoon hebben met in mijn achterhoofd die ga ik gebruiken voor mijn blog.

Marcha vertelde me dat het Franse oude bordjes waren (Napoleon stijl geloof ik?) en laat dat nou net mijn visie zijn om oud en nieuw te combineren op mijn blog. Het is natuurlijk ontzettend leuk om hieronder een modern wit, blauw of fris groen onderbord te doen. De combinatie maakt het net even af als je een etentje hebt vind ik.

Ik ben zo blij met mijn bordjes, bedankt Marcha

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.