Volg me op:
Desserts

Mascarpone dessert op Michèle haar manier

 

Voor 6 personen

Benodigdheden:

  • 1 bakje mascarpone
  • klein bakje kwark
  • 1 bakje verse frambozen
  • 1 bakje verse blauwe bessen
  • 1 zakje vanillesuiker
  • half pak Bastognekoeken
  • Amaretto
  • 6 glazen

Brokkel de Bastognekoeken in middelgrote stukken en verdeel deze in de glazen, besprenkel de kruimels met Amaretto.

Meng in een mengkom de mascarpone en de kwark goed door elkaar.

Doe in een steelpannetje de frambozen en blauwe bessen (houd er een aantal achter voor de garnering) en voeg het zakje vanillesuiker toe. Zet het op een laag vuurtje zodat het fruit stuk kookt, laat het vervolgens 5 minuten borrelen zodat het sap wat indikt.

Giet het fruitmengsel over de koeklaag en laat het even paar minuten afkoelen. Vervolgens kan het mascarponemengsel verdeeld worden in de glazen. Zet het vervolgens weg in de koelkast om op te stijven en haal het een kwartier voor gebruik eruit en garneer het af met het overige fruit.

Eet smakelijk!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer