Volg me op:
Nieuws

Medefoodblogger Worstenbrood & Wijn met haar monsterblog: Courgette

Voel even een trots momentje hoor op een recept van mij: de courgettesoep met makreel. Via een grote mede foodblogger Worstenbrood & Wijn werd toch maar even mijn website genoemd  met deze heerlijke soep! Hoe gaaf is dat,…..Natuurlijk is het recept te vinden op mijn website onder courgettesoep. Het leuke van deze mosnterblog is dat er ontzettend veel heerlijke recepten te vinden is met de hoofdingrediënt de courgette. Van soepen tot taarten e.t.c. Allemaal even heerlijk en van geweldige foodbloggers zelfs een aantal grote namen komen voorbij maar ook kleinere zoals ik,…..

Deel dit bericht
Vorige Volgende

2 Reacties

 • Reageer Ilona

  Ha ha heel lief van je om mij een grote foodblogger te noemen maar dat ben ik niet hoor! Wel een heel enthousiaste 😉

  2 oktober 2018 at 14:27
  • Reageer micheleskeuken

   Ilona voor mij ben je zeker een grote foodblogger en inderdaad ook een geweldige enthousiaste blogger. Het is een genot om je blogs te lezen,….

   2 oktober 2018 at 15:18

  Reageer

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.