Volg me op:
Desserts, Ontbijt, Snacks, Vegetarisch

Meloentaart

Voor 4 personen

Benodigdheden

  • 1 plak watermeloen van 1 cm
  • vers seizoensfruit
  • mascarpone
  • Griekse yoghurt
  • honing
  • gembersiroop
  • versgemalen zwarte peper
  • munt fijngesneden
  • eetbare viooltjes

 

Snijd een dikke plak van ongeveer 1 cm van de watermeloen af en verdeel deze in vieren.

Meng in een kom 4 eetlepels mascarpone en twee eetlepels Griekse yoghurt. Doe daar de honing en zwarte verse gemalen peper erbij en roer het goed door elkaar.

Verdeel het mascarpone mengsel over de de watermeloen en maak het af met vers fruit.

Druppel als laatste gembersiroop er over en de fijngehakte munt.

Voor het opdienen is het het mooist als je op elk taartpunt een eetbaar viooltje strooit.

 

Serveertip: heerlijk met een glas gekoelde vers gemaakte limonade van limoen

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer