Volg me op:
Nieuws

Mijn grote uitdaging bij Mamma Peppino

Na mijn recensie die ik al enige tijd geleden heb geschreven over Mamma Peppino ben ik echt een grote fan van dit Italiaanse restaurantje in hartje Alkmaar. Ik houd van authentiek eten en Peppino kookt zoals zijn moeder, oma en familie kookt. Heerlijke gerechten komen op tafel en de smaken komen tot hun recht. Ik met aanhang of met vrienden doen ons af en toe te goed aan al het heerlijke eten bij hen. Er is altijd een warm welkom en onze buiken zijn altijd goed gevuld als we weer weggaan.

En dan nu het volgende het grote nieuws voor MIJ. Ik ben gevraagd om Peppino te komen helpen in het restaurant, zelfs om samen te werken…..ja echt jullie lezen het goed, ik iemand die blogt, recepten ontwikkelt, iemand die aan afhaalmaaltijden doet, een thuisrestaurant aan het opzetten is, catering verzorgt, fairs staat, recensies schrijft bezig is met een kookboek mag helpen bij een heuse echte Italiaanse chef-kok. Nou jullie kunnen misschien je voorstellen hoe trots ik ben, hoe geweldig ik dit ga vinden en wat een enorme ervaring ik hierdoor zal krijgen. Een echt grote mijlpaal heb ik nu wel bereikt kan ik jullie vertellen. Heb er ontzettend veel zin in.

Ik ga van vrijdag 15 en zaterdag 16 juni 2018 eerst meekijken en daarna mag ik onder begeleiding samen met Peppino de keuken echt onveilig maken en jullie dus de heerlijkste Italiaanse gerechten gaan voorschotelen.

Komen jullie gezellig langs om alles te proeven? Het lijkt mij ontzettend gezellig!

Reserveren kan via
06-31289136 Mamma Peppino
info@mammapeppino.com
Vrouwenstraat 16, Alkmaar

open: woensdag t/m zondag 17:30-24:00 uur keuken open tot 21:30 uur

PS kijk voor meer info op

Deel dit bericht
Vorige

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer