Volg me op:
Nieuws

De Nationale week zonder vlees en vis

De Nationale Week Zonder Vlees roept alle Nederlanders op om van 5-11 maart een week lang geen vlees en vis te eten, en in plaats daarvan de verrassende mogelijkheden van de plantaardige keuken te ontdekken. Dit initiatief heeft als doel om Nederland op een concrete manier bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn. (bronvermelding: weekzondervlees)

Michèle’s Keuken doet hier natuurlijk aan mee. Vanaf vandaag kook ik elke dag een gerecht zonder vlees en vis. Dit ter inspiratie voor jullie om in de week van de Nationale Week Zonder Vlees en Vis heerlijk zelf te kunnen koken. Hoe makkelijk is dit? Ik hoop zo jullie een beetje bewust te maken dat je niet altijd vlees of vis hoeft te eten maar dat er ook heerlijke recepten zijn zonder.

 

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer