Volg me op:
Lekker eten bij

Ontbijten in een B&B Heusden Vesting

Vrijdag 6 april 2018 zijn mijn man en ik 24 jaar getrouwd. Al enig tijd volg ik op Facebook en Instagram B&B Heusden “Bed & Brood & Zo”. Na wat heen en weer gemaild te hebben heb ik de knoop doorgehakt en een nachtje geboekt ter verrassing voor manlief.

Aangekomen om 11 uur kregen we de hartelijkste ontvangst die je je maar kan wensen. Petra de eigenaresse stond ons al op te wachten. Na ons onze kamer gezien te hebben met mijn extra verrassingen voor manlief zoals 24 witte rozen en een extraatje voor later op de avond (een fles goede champagne) wat overigens in de puntjes verzorgt was door Petra en haar man René op onze kamer, zijn we aangeschoven in hun leefkeuken. Als foodblogger moest ik wel even paar keer goed slikken om mijn jaloersheid te verbergen. Wat een heerlijke leefkeuken hebben zij, een genot om daar in te mogen koken en te dineren. Voor als nu kregen we een heerlijk kop koffie met een gebakje. Ontzettend lief en onder het mom “we moeten toch wel vieren dat jullie 24 jaar getrouwd zijn!” Na gezellig wat gekletst te hebben besloten wij eerst een wandeling te maken in Heusden Vesting. Mensen een echte aanrader wat een prachtig vestigingsstadje is dit.

Na wat rond gelopen te hebben hebben wij ook op aanrader van Petra de bus gepakt en lieten we ons rijden naar ‘s-Hertogenbosch om daar heerlijk te lunchen en lekker te struinen. Rond een uurtje of 17 uur zijn we weer terug in onze B&B om even te relaxen en natuurlijk om de aangerukte champagnefles te openen en te proosten op ons huwelijk. In de avond had ik ook weer op aanrader van Petra een tafeltje gereserveerd bij Braveau in Heusden vesting. Zoals jullie weten houd ik van lekker eten dus ik ben afgegaan op het verrassingsmenu van de Chef kok. Wow wat een zaligheid en smaakexplosies in mijn mond elke keer. Heerlijk, wat een passie zit in zijn gerechten zeg. Elk gerecht had zijn eigen volle smaak. Er werd zowel vis als vlees geserveerd in dit menu. Dagvers en met seizoensgroenten. Ik heb werkelijk genoten en gelukkig manlief ook. Na al deze lekkernijen van het diner zijn we werkelijk ons bed ingerold.

Na een heerlijk nacht geslapen te hebben kregen we een overweldigend ontbijt ja echt op bed! Petra en René (die overigens ook nog even op de zaterdag een brocantefair organiseren tussendoor en dat elke 1ste zaterdag van de maand) hebben zo hun best gedaan. Als gast van de B&B ontbrak ons werkelijk helemaal niks. Ondanks hun druk bestaan staan hun gasten op nummer 1 en dat was werkelijk ook aan het ontbijt te zien. Er was werkelijk van alles van verse sinaasappelsap, karnemelk en gewone melk, gekookt eitje, zalm met een schijfje citroen, yoghurt, vers fruit, verse broodjes, chocoladebroodjes, croissants, diverse broodbeleg en nog veel meer. Werkelijk wij hebben zo genoten van het uitgebreid ontbijt en dan de luxe om in je bed te kunnen eten. Genoten dus maar echt met een hoofdletter G.

Na een goede bodem in onze maag, zijn we daarna weer op pad gegaan in Heusden vesting, de brocantefair! Uiteindelijk moesten we in het begin van de middag toch echt afscheid nemen van elkaar want tja het echte leven riep ons weer,….

Petra en René wij willen jullie hartstikke hartelijk bedanken voor het openstellen van jullie B&B we hebben het te gek gehad, goed verzorgt werkelijk tot in de puntjes en mensen het is echt een aanrader,…….een dikke 10!!!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.