Volg me op:
Serviesgoed en tafeldekken

Opening ’t Glimmenhofje van Joyce

11 maart 2017 was de opening van ’t Glimmenhofje in Castricum van Joyce. Ik heb haar leren kennen van de brocantefair die ik had georganiseerd in april 2016 in de Grote Kerk van Alkmaar waar zij met haar hebben en houden stond. Na een keer in haar oude winkeltje langs geweest te zijn klikte het gelijk en natuurlijk wilde ik naar haar opening van haar nieuwe winkel komen. Heerlijk een loods vol brocante, stoere en industriële items die zij daar verkoopt.

Maar zoals jullie weten ben ik weg van serviesgoed, dus toch even stiekem kijken of er niks voor mij tussen zou staan en ja hoor aangezien ik op groen serviesgoed ben overgestapt met verschillende designs, brocante zowel als modern, heb ik zowaar twee ontbijtbordjes gevonden van Boch F. La Louvière en ben ik ervoor gegaan.

Ik vind verschillende soorten serviesgoed altijd leuk om de tafel mee te dekken. Hier een voorbeeld van een modern onderbord van de IKEA HAARLEM met het bordje wat ik bij Joyce heb gekocht!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.