Volg me op:
Serviesgoed en tafeldekken

Paastafel voor z’n twee

 

De Pasen komt eraan, bollen komen uit, bloemen beginnen te bloeien en bomen krijgen nieuwe bladen en takken, dieren krijgen jonkies en dat is de reden waarom ik voor deze tafelschikking voor twee heb gekozen, laat voor mij de lente maar beginnen, romantiek hangt in de lucht…

Ik vind het altijd heerlijk om de tafel op een simpele maar verrassende manier te dekken. Ik probeer altijd net even iets anders te zijn en te bedenken, maar houd van eenvoud. Hier een tafelschikking met als basiskleur wit met een toefje groen/geel, eenvoudig maar effectief.

Wat heb ik hiervoor gebruikt:

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.