Volg me op:
Nieuws

Preview van mijn eerste fotoshoot

Afgelopen zaterdag (28 mei 2016) had ik mijn eerste foodfotoshoot voor een geweldig blad Brocante Blog van Colinda Borst. Ik heb er zo ontzettend van genoten maar wat komt er veel bij kijken zeg!

Ik zelf ben al weken bezig met recepten verzamelen, uitwerken, koken en proeven, tot ergernis van mijn familie. Van vrij makkelijk tot eenvoudig, maar ook van hoe ga ik het presenteren past het allemaal qua kleur bij elkaar, past het op het servies bij elkaar en welke accessoires neem ik allemaal mee en past dat er ook weer erbij.

Dan de vraag: wilt Colinda Borst het wel zoals ik het in mijn hoofd heb zitten, want tja zij kan immers een heel ander plaatje in haar hoofd hebben en zij is toch de baas. Veel mailverkeer, veel ideeën op doen via tijdschriften, anderen blogs, instagram en pinterest maar uiteindelijk komen we tot een geheel. Ik zelf zeg, een prachtig geheel!

We hebben drie zettingen (zoals dat genoemd wordt), de één is romantisch aan een tafeltje, de tweede is een gezellige picknick en de derde is een stoere zetting, maar verder verklap ik niets want dan is de lol ervan af voor jullie. Ik zou zeggen koop het tijdschrift vanaf nu is de 2e editie van Brocante Blog Magazine te koop of neem een abonnement (deze verschijnt op 22 juli officieel).

 

Deel dit bericht
Vorige Volgende

1 Reactie

  • Reageer Saskia

    Dit ziet er al super uit!!
    Ben echt benieuwd!!

    3 juni 2016 at 20:50
  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.