Volg me op:
Nieuws

Release party Soeppbindt

 

Op 15 november 2017 10:00 uur stond ik samen met Gunay, Tasar en Samir op de stoep bij eigenaresse Sophie van Soepp omdat er TV-opnames (RTV-NH) zouden plaatsvinden voor promotie van het project Soeppbindt.

In het begin van dit jaar heeft Sophie een prachtig project opgezet voor een groep mensen uit AZC’s in Alkmaar om samen met een groep Nederlanders te gaan koken (wel te verstaan soepen koken) om verbinding te maken tussen deze twee groepen. Alle soepen uit alle windstreken zouden in een boek komen en de verkoop van het boek komt dan ten goede van Stichting Vrolijkheid vestiging te Alkmaar. Een stichting die zich inzet voor kinderen in AZC’s. De stichting organiseert o.a. kunstzinnige activiteiten.

Ik had mij hiervoor aangemeld toen ik het via een Facebook berichtje onder ogen kwam. Toevallig had ik zelf vorig jaar met mijn jongste dochter Kesari een dag gekookt met onze wijk en met de mensen uit het AZC in Alkmaar. Ik had hier zo veel plezier in en hield er warme vriendschappen aan over. Dus ik dacht, ook dit project lijkt mij geweldig!

Acht avonden hebben we gekookt, gedanst, gepraat en lol gehad met elkaar. Heerlijke soepen kwamen op tafel maar ook streekgerechten uit alle windstreken, ieders specialiteit kwam op tafel. Heerlijk gewoon!

Ik kan echt met trots zeggen dat ik prachtige vriendschappen heb gekregen hierdoor, vele nieuwe recepten heb leren maken, maar vooral ben ik trots op Sophie van SOEPP want tenslotte heeft zij dit waargemaakt en ons allen verbonden met elkaar!

Het boek is vanaf zondag 19 november 2017 te krijgen bij de release-party in Victoria te Alkmaar of via

Sophie van der Horst in SOEPP

Soepp
Hekelstraat31
1811 BL Alkmaar
072-2202061

of mail naar Sophie sophie@soepp.nl en vermeld je naam, e-mailadres en het aantal boeken wat je wilt bestellen. Maak de kosten (€ 25,00 per boek) over na NL80 KNAB 025 6373 248 t.n.v. Sophie van der Horst.

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer