Volg me op:
Lekker eten bij

Restaurant Steak Alkmaar

Steak een restaurant in een monumentaal pand in het hartje van Alkmaar gehuisvest  in de vroegere bioscoop de Cinema. In 1920 was het een van de eerste bioscopen in Alkmaar onder de naam ‘The Americain Bioscope’. Deze stond bekend onder en buiten Alkmaarders als de mooiste bioscoop van Alkmaar. Steak heeft zijn prachtige ‘bioscoopsfeer’ behouden en is omgetoverd als een industrieel pand met hoge plafonds met meerderde verdiepingen. Eerlijk eten en drinken staat hoog in het vaandel, het vlees komt van de plaatselijke slager.

Het menu is simpel, bestel een steak of tournedos in de gewenste grammen die u wilt en daarbij kunt u apart kiezen uit verschillende sausjes en jus, seizoensgroenten, salades, aardappelsalade of knapperige frites. Natuurlijk is er ook gedacht aan de mensen die niet van vlees houden of die vegetarisch zijn. De dessertkaart is groot genoeg om echt wel iets te vinden wat je lekker zou vinden en anders is altijd nog goede koffie of thee.

De bediening is erg vriendelijk en neemt alle tijd om alles aan u uit te leggen en geven je graag suggesties. Ik zou zeggen probeer het eens uit….

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.