Volg me op:
Zoetigheden

Rozensirooplimonade

Voor 4 glazen

Benodigdheden:

  • 4 eetlepels rozensiroop (Toko/supermarkt) of zelf gemaakte
  • 1 cm verse gemberwortel
  • 4 takjes verse munt
  • bruiswater
  • 1 limoen (limoensap)
  • rozenblaadjes (garnering) (Eetbare bloemenshop)
  • 4 van je mooiste glazen
  1. Doe in elk glas 1 eetlepel rozensiroop.
  2. Schil de verse gember en snijd deze in plakjes van 1 mm.
  3. was de verse munt en doe ze in de glazen.
  4. verdeel de limoensap over de glazen.
  5. Schenk hierover het bruiswater.
  6. Garneer het af met ongeveer 3 blaadjes van de rozen.

Drinkse!

Serveertip: heerlijk om bloemenijsblokjes erin te doen, lekker verkoelend en het staat ook nog eens gezellig!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer