Volg me op:
Nagerechten

Rozensirooplimonade

Voor 4 glazen

Benodigdheden:

  • 4 eetlepels rozensiroop (Toko/supermarkt) of zelf gemaakte
  • 1 cm verse gemberwortel
  • 4 takjes verse munt
  • bruiswater
  • 1 limoen (limoensap)
  • rozenblaadjes (garnering) (Eetbare bloemenshop)
  • 4 van je mooiste glazen
  1. Doe in elk glas 1 eetlepel rozensiroop.
  2. Schil de verse gember en snijd deze in plakjes van 1 mm.
  3. was de verse munt en doe ze in de glazen.
  4. verdeel de limoensap over de glazen.
  5. Schenk hierover het bruiswater.
  6. Garneer het af met ongeveer 3 blaadjes van de rozen.

Drinkse!

Serveertip: heerlijk om bloemenijsblokjes erin te doen, lekker verkoelend en het staat ook nog eens gezellig!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.