Volg me op:
Serviesgoed en tafeldekken

Serviesgoed by Yvonn′s Home Made Creaties gehaald

In 2015 heb ik Yvonne de Keijzer van YvonnsHomeMadeCreaties benaderd omdat ik een Brocante, stoere en landelijke fair aan het organiseren was in de Grote Kerk van Alkmaar voor de eerste keer. Ik zag haar naam verschijnen op Facebook via via dus ik dacht ik trek de stoute schoenen aan en vraag haar, helaas was ze er op de dag zelf niet bij, maar ik ben haar toen wel een aantal keren tegen gekomen bij anderen fairs met haar woonspullen. Wat was en ben ik gecharmeerd van haar serviesgoed, natuurlijk gebeurd dat al snel bij mij als het om serviesgoed gaat maar daarom spiek ik toch altijd bij haar of ze wat heeft. Laatst kwam ik op mijn Facebookgroep Michèle’s brocante, industriële, sobere lifestylegroep, een verkoop van haar tegen een (eerste foto: Petrol schaal) die heb ik uiteraard gekocht maar ik kreeg zelfs twee borden mee (onderaan: Frans blomke roze), gratis voor het stylen van mijn gerechten riep ze tegen me! Hoe lief is dat,…. En mijn eerste schaaltje, een blauw vogeltje zo schattig die moest ik gewoon hebben!!!

 

Deel dit bericht
Vorige Volgende

1 Reactie

  • Reageer Yvon de keijzer

    Wat ontzettend mooi geschreven en altijd welkom xxxx

    4 juni 2016 at 08:39
  • Reageer

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.