Volg me op:
Nieuws

Smaakmeesters diner Jeroen Klepper

Zaterdag 8 februari 2020 voor Smaakmeesters georganiseerd door SmaakvolNoordholland was er door Jeroen Klepper van restaurant Hemingwaybeach in Bergen aan Zee een zeer bijzonder menu samengesteld als doel: geld in te zamelen voor van het WKOF samen met een veiling van de portretten van de Smaakmeesters die op 3 maart 2020 zal plaatsvinden.

Het menu bestond voornamelijk uit vegetarische gerechten met hier en daar wat vis. Ik heb genoten wat een smaken kan deze chef-kok bij elkaar brengen! Van snoekbaars tot gerookte wortelen, van geitenkaas maar dan wel weer een bijzondere tot bieten met een uiencrème heerlijk,.. Een uitgebalanceerd wijnarrangement met bijzondere wijnen uit Spanje waar hij zelf heen gaat om te proeven en te kijken naar het gehele bottel proces.

Het was zeer leerzaam voor mij om mee te kijken over de schouders van Jeroen Klepper vooral omdat hij ook met veel passie heeft verteld over de in- en outs van zijn producten die hij bij dit diner heeft gebruikt.

Bedankt Jeroen!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.