Volg me op:
Buffetten, Lunch, Snacks, Voorgerechten

Spinazie zalm feta flap

 

Voor 4 personen

Benodigdheden:

  • 8 plakjes bladerdeeg ontdooit
  • 250 gram verse frisse gewassen spinazie
  • 1 pakje gerookte zalm
  • 1 pakje witte fetakaas of 1 pot fetakaas (goed uit laten lekken)
  • verse gemalen peper
  • 1 eigeel
  • vork
  • bakplaat
  • bakpapier

Verwarm de oven voor op 200 graden of verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden

Leg 4 plakjes bladerdeeg  van elkaar af en verdeel in het midden de spinazie, de zalm en als laatste daarop de fetakaas. Maal er veel verse peper over en leg vervolgens weer een plakje bladerdeeg op. Druk met een vork de randen aan zodat ze automatisch dichtzitten.

Bestrijk als laatste eigeel erover en zet het weg in de verwarmde oven of heteluchtoven voor 30 minuten. Kijk even of het niet te hard gaat en of het bladerdeeg gaar is.

Eet smakelijk!

Serveertip: heerlijk met een frisse yoghurtsaus met munt en verse knoflook!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

  • Reageer Demi | StudioKOOK

    Heerlijke combinatie: zalm, spinazie en feta!

    10 februari 2017 at 11:28
  • Reageer www.contoerotico.com.br

    I like the different shades. http://www.contoerotico.com.br/author/ginon328112/

    16 april 2017 at 03:27
  • Reageer