Volg me op:
Bijgerechten, Buffetten, Hoofdgerechten, Lunch, Vegetarisch, Voorgerechten

Spinazietaartje

 

Voor 8 personen

Benodigdheden:

  • 1 pak diepvriesspinazie (zonder crème)
  • 2 volle handen rozijnen
  • olijfolie
  • 1 ui fijngesneden
  • 1 rode paprika fijngesneden
  • tabasco
  • 1 pak geraspte kaas
  • 4 eieren
  • zoete chilisaus
  • per taartje handvol cashewnoten
  • muffinbakblik voor 8 personen

Ontdooi de diepvriesspinazie eerst en laat deze uitlekken.

Zet de oven op 180 graden en de heteluchtoven op 150 graden

Bak de ui en paprika in olijfolie zacht, vervolgens kunnen de rozijnen erbij bak deze even 1 minuut mee. Is dit zacht, roerbak dan de diepvriesspinazie mee en laat het afkoelen in een mengkom.

Meng vervolgens de eieren in een kom met de tabasco en doe als laatste de geraspte kaas erbij. Giet dit mengsel bij het spinaziemengsel en roer alles goed door elkaar. Verdeel het mengsel in het bakblik ingevet en al, zet het in de oven voor 20 minuten (check dit door middel van een vork erin te prikken en kijk of deze schoon en niet nat terug komt).

Maak het af met zoete chilisaus en strooi er een handvol cashewnoten eroverheen

Eet smakelijk!

Serveertip: heerlijk met aardappelen en een stuk vlees!

 

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Misschien vind je dit ook lekker

Geen reacties

Reageer