Volg me op:
Nieuws

Streekmarkt bij Smaakvol Noord-Holland

Tijdens een diner bij mij thuis waren Gideon en Franka van Smaakvol Noord-Holland gezellig bij mij samen met een aantal anderen vrienden. Gezellig al etend en kletsend kwam het gesprek natuurlijk over ons werk: voedsel.

Gideon vertelde dat hij met een geweldig project bezig was genaamd Smaakmeesters. Een aantal chef-koks in Noord-Holland werden geïnterviewd en geportretteerd zie SmaakvolNoordHolland ik vond dit een geweldig verhaal vooral omdat de visie van Gideon mij enorm aansprak. Noord-Holland qua eten en drinken maar vooral lokale producten op de kaart te zetten.

Zijn website is een online platform voor horeca ondernemers met hun verhaal en de consument kan dit platform gebruiken om makkelijk te zien wat er in Noord-Holland qua horeca gelegenheden zijn en wat er te doen is in Noord-Holland aan evenementen met eten. Voorheen struinde je het gehele internet af!

Tijdens het etentje vertelde Gideon mij dat hij op 15 februari 2020 een streekmarkt wilde opzetten voor producenten met hun lokale producten. Hartstikke leuk maar er moest best nog wel veel werk verzet worden. Hij wilde namelijk een combinatie met de geportretteerde smaakmeesters, tevens diners op elke zaterdag in februari en een streekmarkt tussendoor doen. Alles is mogelijk, grenzen zijn op alle fronten open. Of ik wilde helpen! Natuurlijk,…

En zo gebeurde het dat ik Gideon heb geholpen om de 1ste streekmarkt van Smaakvol Noord-Holland op te zetten. Mijn aandeel was meer de aankleding, zeg maar styling en het klaar zetten van alles. Uiteindelijk heb ik voor een aantal producenten ook op de streekmarkt hun producten verkocht wat ik echt ontzettend leuk vond om te doen. De enthousiasme van de producenten was groot maar ook van het publiek. Of er nog 1 komt? Wie weet we zullen zien,….

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.