Volg me op:
Nieuws

Terug van weggeweest

Na even een tijdje er tussen uit geweest te zijn ben ik weer helemaal terug. Natuurlijk wil ik iedereen toch nog een fijn nieuw jaar wensen, wel wat laat maar echt gemeend.

Vol met nieuwe recepten in mijn hoofd die binnenkort op de site worden geplaatst, nieuwe ideeën, nieuwe uitdagingen ga ik er weer tegenaan.

Ik ga een aantal gave samenwerkingsverbanden aan vanwege de grootste uitdaging van mijn leven op dit moment want er staat een heus kookboek op het programma die ik samen met Bianca Holvast van Blij Gewicht ga maken. Niet zo maar een kookboek maar eentje die net even anders is dan het gemiddelde kookboek….Eentje met tips, weetjes, vol inspiratiefoto’s en nog veel meer extra’s. Schutbladen die door Marleen Hooijer van Fine Fox Design (handlettering) gemaakt worden. Foto’s die geschoten worden door Richard en Sandra Kant van Richard Kant fotografie. En natuurlijk niet te vergeten, serviesgoed wat ik allemaal mag lenen van Yvon de Keijzer van Yvonns Brocante Tuinhuis. Met dit team om mij heen komt er naar mijn inziens een fantastisch kookboek van de grond!

Sinds kort ben ik ook als vrijwilligster aan het werk bij onze Buurderij Alkmaar wat een fantastisch concept.

Via de buurderij kan je de (h)eerlijkste producten uit je eigen regio, biologisch en zo natuurlijk mogelijk van ambachtelijke producenten en kleinschalige boeren vinden. Groente & fruit, zuivel, vers brood, vlees, dranken, chocolade, wijn en soepen; je vindt het hele assortiment op hun website. Je maakt je keuze online via de website en haal je bestelling 1 keer per week af bij het afhaalpunt Vers eten-drinken Alkmaar. Alles staat daar voor je klaar. Het voordeel van dit concept is dat er weinig tussenpersonen zijn waardoor een aantal producten sterk in prijs daalt ten opzichte van een winkelketen. Ook wil de buurderij minder aan verspilling doen van plastic en papier wat het milieu ontzettend belast daarom is het de bedoeling dat je je eigen tas of krat meeneemt. Tijdens het ophalen is het ook mogelijk om uitleg van de producten te krijgen, boeren/leveranciers zijn soms aanwezig en je kan natuurlijk ook  je buren ontmoeten. Soms is er een proeverij van nieuwe producten. Kortom gezelligheid alom.

Naast het bloggen ben ik weer begonnen met mijn afhaalmaaltijden (de Indonesische rijsttafels), te bestellen via een email, appje 06-53396477, Chefmate of via Thuisafgehaald

Wat geheel nieuw is dit jaar is de catering.

Ik kan voor feestjes de catering verzorgen. Ik kan met overtuiging (binnenkomende recensies) zeggen dat ik de heerlijkste fingerfoodhapjes, snacks, kleine salades, soepjes en nog veel meer kan maken, natuurlijk in overleg op maat gemaakt op jouw budget. Samen kan ik met je overleggen wat je zou willen bijvoorbeeld vegetarisch, vlees of vis. Houd je je feest in een speciaal thema zoals bijvoorbeeld een High Tea (brocante), of in de jaren 20 stijl, Amerikaanse snacks, oer Hollandse hapjes e.t.c. dan is dat ook mogelijk bij mij. Ik kijk graag naar al je wensen en het gehele plaatje van je feest. Ik kan ook rekening houden met diëten en allergieën.

Voor meer informatie kun u contact opnemen met mij via 06-53396477 of micheleskeuken@gmail.com

Dus al met al op naar een fijn 2018!

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer