Volg me op:
Tips

Tip met bakpapier

Bakpapier is altijd handig om te gebruiken vind ik zelf. Ik gebruik het ondanks dat ik bakblikken heb waarvan het eten niet aan kan branden. Het makkelijke daarvan is dat je je cake, taart e.t.c. in zijn geheel heel uit het bakblik kunt halen zonder dat er stukjes eten achter blijven in het bakblik. Voor mij is het eigenlijk gewoon gemakzucht zodat ik niet het gehele blik moet uitschrobben.

Wat is nou de tip?

Maak het bakpapier goed nat en kneed het tot een propje. Leg het in het bakblik en vorm het naar het bakblik. Voeg deeg of maak je taart, cake of wat je ook maakt erin. Zet het blik in de oven en het bakpapier zal zich vanzelf door de zwaartekracht van het eten voegen naar het bakblik tijdens het bakken.

Succes met de tip!

www.micheleskeuken.nl

Deel dit bericht
Vorige Volgende

Geen reacties

Reageer

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.