Volg me op:

Van Beekum Specerijen

Heerlijk, via Van Beekum Specerijen heb ik een vijftal specerijen mogen uitzoeken om voor mijn blog recepten uit te proberen.

Ik ben bij Van Beekum Specerijen gekomen omdat ik ergens een recept las en daar werden zij in vermeld. Natuurlijk ben ik Michèle niet als ik niet ga neuzen over wat, hoe en waar over het bedrijf. Tenslotte heeft het toch met eten te maken!

Ik kwam bij hen op de website terecht wat een soort “hemel” voor mij was. Wat een hoeveelheid aan specerijen hebben zij. Ook heel veel bijproducten kan je er vinden zoals: droge kruiden tot kruidenmixen, van marinades tot sauzen, hulpstoffen tot non-food, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik ben meteen navraag gaan doen of zij met foodbloggers samenwerken en het antwoord was “JA”! Dus de stoute schoenen aangetrokken en vragen of zij met mij willen samenwerken. En zie hier, mijn post.

Het bedrijf bestaat al sinds 1908, ooit zijn zij begonnen met het verkopen van slagerij-inrichtingen. Pas na WO II werd het door een van de kleinzonen van de oprichter omgetoverd als groothandel voor verkoop van kruiden en specerijen, in de huidige tijd verkopen zij ook aan particulieren.

Wat ik echt zo geweldig vind aan hen is dat zij specerijen verkopen van over de gehele wereld, erg handig voor mijn recepten die ik maak en uitprobeer. Ook krijg je waar voor je geld, menige supermarkt kan hier nog wat van leren. Handige verpakking en makkelijk schoon te houden.

In een aantal van mijn recepten gebruik ik Van Beekum Specerijen en vertel ik ook over de herkomst van het kruid.

Deel dit bericht